Intraprenörs-skap

Er mest kraftfulla resurs är era kollegor

Antal deltagare: 4–15
Tid: 1+ dagar
Digitalt: Ja
Analogt: Ja
Kostnad: 50.000/1 dag, 80.000/2 dagar, 200.000/5 dagar

Vad?

En metod som hjälper er hitta interna förmågor, nya kreativa lösningar, och etablera en kultur av intraprenörskap. Under en eller flera dagar kör vi en workshop eller sprint tillsammans med era medarbetare.

Varför?

Vad är då en intraprenör? Det är någon vill använda sin passion för att driva sig själv, deras medarbetare, och er framåt. Det är ofta dom som tar egna initiativ och inspirerar andra att dela med sig av sina tankar och lösningar. dom ser till att ni aldrig missar en genial idé som löser en intern utmaning eller en osagd idé som kan bli er nästa stora produkt. Förutom den positiva effekten på er arbetsplats blir de även ambassadörer för er organisation.

Hur?

Med hjälp av våra verktyg och metoder stöttar vi och ger utrymme för era medarbetare att gemensamt utforska alla deras idéer och tankar. De koncept som fångar er uppmärksamhet utvecklar vi vidare och förfinar så ni kan ta dom till nästa steg. Sist men inte minst sätter vi ihop en verktygslåda som möjliggör att den intraprenöriella kulturen lever vidare.

För vem?


För er som vill hitta nya förmågor inom er organisation och nya vägar framåt med fokus på att vidareutveckla existerande personal inom intraprenörskap, idéskapande, och självledarskap.

Deltag Online

Slack, Miro, Zoom, Musically (RIP)

Kom in Arenan

Sitt inte på hemma, hos oss finns ståplats

Läs vårt nyhetsbrev